Hvordan servomotordrivere fungerer

Servo driver, også kendt som "servo controller" og "servo amplifier", er en controller, der bruges til at styre servomotoren.Dens funktion ligner den for en frekvensomformer, der virker på en almindelig vekselstrømsmotor.Det er en del af servosystemet og bruges hovedsageligt i højpræcisionspositioneringssystemer.Generelt styres servomotoren af ​​tre metoder til position, hastighed og drejningsmoment for at opnå højpræcisionspositionering af transmissionssystemet.Det er i øjeblikket et avanceret produkt af transmissionsteknologi.

1.Krav til servodrevet til systemet.

(1) Bredt udvalg af hastighedsregulering;

(2) Høj positioneringsnøjagtighed;

(3) Tilstrækkelig transmissionsstivhed og høj hastighedsstabilitet;

(4) Hurtigt svar, ingen overskridelse.

For at sikre produktiviteten og behandlingskvaliteten kræver det udover høj positioneringsnøjagtighed også gode hurtige reaktionsegenskaber. Det vil sige, at responsen fra sporingskommandosignalet skal være hurtig, fordi accelerationen og decelerationen af CNC-systemet skal være stort nok ved start og bremsning, for at forkorte overgangsprocestiden for fodersystemet og reducere konturovergangsfejlen.

(5) Højt drejningsmoment ved lav hastighed, stærk overbelastningskapacitet.

Generelt set har servodrevet en overbelastningskapacitet på mere end 1,5 gange inden for få minutter eller endda en halv time, og kan overbelastes 4 til 6 gange på kort tid uden skader.

(6) Høj pålidelighed

Det kræves, at CNC-værktøjsmaskinens fremføringssystem har høj pålidelighed, god arbejdsstabilitet, stærk tilpasningsevne til miljøet såsom temperatur, fugtighed og vibrationer og stærk anti-interferensevne.

2. Kravene til servodriveren til motoren.

(1) Motoren kan køre jævnt fra den laveste hastighed til den højeste hastighed, og drejningsmomentudsvinget skal være lille.Især ved lav hastighed som 0,1r/min eller lavere hastighed er der stadig en stabil hastighed uden krybningsfænomen.

(2) Motoren skal have en stor overbelastningskapacitet i lang tid for at opfylde kravene til lav hastighed og højt drejningsmoment.Generelt skal DC-servomotorer overbelastes 4 til 6 gange inden for et par minutter uden skader.

(3) For at opfylde kravene til hurtig reaktion skal motoren have et lille inertimoment og et stort stall-drejningsmoment og have den mindste tidskonstant og startspænding som muligt.

(4) Motoren skal kunne modstå hyppig start, bremsning og bakning.

Shenzhen Zhongling Technology Co., Ltd. er en virksomhed, der er specialiseret i produktion af in-wheel-motorer, in-wheel-motordrivere, tofasede stepmotorer, AC servomotorer, tofasede servomotorer, servomotordrivere og stepperdrivere .Produkterne bruges hovedsageligt i forskellige typer af CNC-værktøjsmaskiner, medicinske maskiner, emballeringsmaskiner, tekstilmaskiner og andre automationskontrolområder.Virksomheden har en stærk teknisk kraft og udsøgt produktionsteknologi.Alle motorer er lavet af materialer af høj kvalitet.


Indlægstid: 07. nov. 2022